Media Group Denmark køber Nemlinkbuilding.dk

For tre år siden kom størstedelen af Media Group Denmarks omsætning fra linksalg, men efter Kasper Christensen og Rikki Tholstrup Jørgensen overtog virksomheden, har der været fokus på at bygge en organisation, der arbejder med egne medier og tjener penge herigennem.

Dansk millioneventyr indenfor gaming

Tilbage i år 2019 startede den danske virksomhed Umani Games, for at slå igennem på mobil spilmarkedet. Her to år senere, må det siges at være lykkedes.

Få overblik over alternative investeringsformer

Sportsbetting har oplevet enorm succes i de seneste år

Hvis du bare er den mindste smule sportsfan, er du næsten med garanti blevet bombarderet med reklamer for sportsbetting i fjernsynet såvel som online.

Sådan vælger du den bedste danske bookmaker

Det danske spillemarked har efterhånden vokset sig ret så stort. Antallet af bookmakere bliver nemlig større og større år for år.

Sådan undgår du hjemmearbejdsskader

Hjemmearbejdspladser og nedlukkede fitnesscentre er ikke ligefrem noget, der hjælper på danskernes fysik. Faktisk kæmper mange danskerne med “hjemmearbejdsskader”. Men hvad kan du gøre for at komme skaderne i forkøbet? Det får du en række bud på i denne artikel.

Fænomenet sugardating: Tendensen med en udtalt noget for noget-relation, der er kommet for at blive

Sælg frække billeder eller gå på eksklusive dates med intime afslutninger, og få materielle goder og eksklusive oplevelser til gengæld. Det er ofte det, mange tænker på, når de hører begrebet sugardating.

Succesfuld vejlensisk softwarevirksomhed tiltrækker stærk iværksætter- og salgsprofil som ny bestyrelsesformand

Sådan får du balance mellem arbejd og fritid

For at fungere optimalt på arbejdet, så kræver det faktisk, at man holder fri en gang i mellem. Nogle gange så ser man nemlig det hele lidt klarere, hvis man få det lidt på afstand.

Choktal: 15.000 allerede fyret i hotel- og restaurationsbranchen

En ny medlemsundersøgelse fra HORESTA viser, at coronavirussens konsekvenser allerede har været enorme. Undersøgelsen fortæller, at alle virksomhedstyper i hotel- og restauranterhvervet er berørte.

Sider