Sådan vælger du den bedste danske bookmaker

Det danske spillemarked har efterhånden vokset sig ret så stort. Antallet af bookmakere bliver nemlig større og større år for år.

Det er heldigvis kun en fordel for de danske odds-entusiaster. Jo flere bookmakere der er, jo bedre er det nemlig for spillerne, da man da kan sikre sig, at man får det bedste af det bedste.

Har de dansk licens?

Det første du skal sikre dig er, at den pågældende bookmaker har dansk licens. Man kan være sikker på, at en bookmaker har dansk licens, hvis Spillemyndighedens logo figurerer på deres side. Men hvorfor er det egentlig så vigtigt, at en bookmaker har dansk licens?

Det at en bookmaker har dansk licens vil sige, at den er reguleret af den danske stat, som de desuden også betaler skat til. Det betyder desuden, at man ikke skal betale skat af sin gevinst, hvilket naturligvis også en bonus i sig selv. Hos en bookmaker med danske licens er man desuden også sikker på, at ens penge ikke går tabt i tilfælde af konkurs eller lignende.

Hvordan finder man så den rigtige blandt de mange danske bookmakere. En ting som kendetegner bookmakerne på det danske marked er, at de så godt som alle har en velkomstbonus til deres nye kunder. Her kan man med fordel kigger efter den velkomstbonus, som passer bedst til en selv. Disse velkomstbonusser kommer ofte i form af odds boosts, freebets eller lignende.

 

Kig på spiludvalget

En anden ting som det naturligvis er værd at tage et kig på er bookmakerens spiludvalg. Her er det vigtigt at sikre sig, at den rent faktisk udbyder spil på de begivenheder, som man er interesseret i. Alle bookmakerne udbyder naturligvis spil på begivenheder som Superligaen, Premier League og Champions League.

Det kan dog være, at man ønsker at spille på begivenheder, som er lidt mindre. Her kan eksempelvis være tale, som specialvæddemål, som først og fremmest henvender sig til det danske marked. Der er dog heldigvis mange bookmakere på det danske marked, som udbyder odds på eksempelvis Vild med dans, X Factor eller måske endda dansk politik.

 

Hvem har de bedste odds?

Det er sådan set ikke muligt at tale, at én bookmaker skulle have de højeste odds. Der er nemlig ingen, der konsekvent har de højeste odds på alle markeder. Derfor kan det faktisk være en fordel at være kunde hos flere bookmakere, således kan man nemlig sammenligne oddsene hos diverse online bookmakere.

Netop det faktum at sportsbetting i disse dage hovedsageligt foregår online er naturligvis også en stor gevinst. Det har også medvirket til, at man kan have flere ting samlet på én konto. De fleste bookmakere har eksempelvis også et online casino, hvis man trænger til lidt afveksling.

Flere online bookmakere har også gjort det muligt for deres kunder at livestreame sportsbegivenheder online. Her kan eksempel være tale om store fodboldligaer som Liga Liga, Serie A eller Bundesligaen. Mulighederne for streaming af sport er derfor også noget, som man skal holde øje med, når man leder efter den bookmaker, som bedst dækker ens egne behov.