Sådan gør du musikken til en solid levevej

Det er nok ikke de fleste, der tænker musiker, når man nævner sikker indkomst og stabil indtægt. De fleste forbinder nok mere musikerlivet med et sats og en varierende økonomi.

Bunker Fuel Sydney og kommerciel skibsfart

Hvad er reglerne egentlig, når du erhverver bunkerbrændstof til brug på kommercielle shipping bunkere? Ifølge Australian Taxation Office skal du muligvis betale told eller GST.

Kommunalvalget 2021

16. november 2021 er der igen kommunalvalg i Danmark. Der skal vælges byrådsmedlemmer i landets 98 kommuner. De valgte byrådsmedlemmer sidder i en 4-årig periode, og i modsætning til Folketinget, kan der ikke komme nyvalg undervejs i en periode.

Det rigtige bogføringsprogram livet som selvstændig nemmere

Som selvstændig erhvervsdrivende er det med regnskab, bogføring, moms osv. noget af det sværeste, især fordi der er mange små erhvervsdrivende der ikke har uddannelse eller oplæring i disse ting inden de starter som selvstændig.

Apples nye iPhone SE 2020 er den perfekte arbejdstelefon for dig, der vil have det hele

Apple formår gang på gang at levere kvalitetsprodukter, når det kommer til teknologi og gadgets. Særligt er de kendt for deres iPhones, og her er den nye iPhone SE ingen undtagelse.

Sådan får du drømmejobbet

Vi går nok alle sammen og drømmer om at finde et job, som vi brænder for.

Tvungen ferie? Her er nogle idéer til, hvad du kan lave

For tiden er mange hjemsendt eller er på tvungen ferie, på grund af Covid 19 virusset, bedre kendt som corona virus.

Sådan udfører man en test af de bedste kredittkort

At erhverve sig det bedste kredittkort gøres bedst gennem at udføre en test, kombineret med grundig research.

Overvej disse 3 ting, når du vælger erhvervstelefoni

Valg af mobilabonnement til erhverv er en vigtig beslutning for enhver virksomhed, og derfor er det også vigtigt, at du som beslutningstager ikke går på kompromis med hverken pris, indhold eller kvalitet.

De største ulemper ved et smslån på mobil

Man kan nemt lade sig rive med når man hører reklamer i radioen, hvor glade stemmer fortæller hvor let det lige har lånt penge til en shoppetur til New York.

Sider