Apples nye iPhone SE 2020 er den perfekte arbejdstelefon for dig, der vil have det hele

Apple formår gang på gang at levere kvalitetsprodukter, når det kommer til teknologi og gadgets. Særligt er de kendt for deres iPhones, og her er den nye iPhone SE ingen undtagelse.

Sponsoreret indhold

Telefonen er spækket med fede features og innovativ teknologi, der gør arbejdsdagen meget nemmere for dig. Derfor har vi lavet en artikel, hvori vi fortæller dig mere om, hvad denne iPhone SE har at byde på.

Helt særligt for Apples nye skud på stammen er, at den er yderst prisvenlig. De nyeste modeller, såsom iPhone 11 Pro, befinder sig i et prisleje, hvor du skal betale svimlende 10.000 kroner for din smartphone. Med iPhone SE skal du slippe med blot 3.700 kroner, og her får du mange af de eminente kvaliteter, som også gemmer sig i iPhone 11 Pro.

Et fantastisk kamera til få penge

Apple imponerer særligt meget med denne iPhone SE på grund af den teknologi, der er proppet ind i et design, vi allerede kender fra iPhone 8. Særligt kameraet er noget, som er ideelt for dig, der anvender billeder på arbejdspladsen til eksempelvis dokumentation eller sociale medier. Du får et 12 MP vidvinkelkamera, der sørger for de bedste betingelser for knivskarpe billeder. Frontkameraet kommer som 7 MP, og derfor kan du uden problemer foretage videoopkald.

Men det er ikke kun billeder, du kan imponere med, når du har en iPhone SE 2020 mellem hænderne. Også videooptagelserne fortjener en ros, for her har du mulighed for at optage i 4K-opløsning med enten 24, 30 eller 60 billeder i sekundet. Videoens zoom-funktion gør det muligt at bruge 3 x digitalt zoom, og så kan du optage det hele i slowmotion.

En stærk kandidat til en lynhurtig forbindelse

Da Apple introducerede iPhone 11, var den udstyret med den avancerede A13 bionic-chip, som er Apples hidtil hurtigste smartphone på markedet. Heldigvis finder du også denne chip i iPhone SE 2020, og det sørger for en lynhurtig forbindelse, når du bruger din smartphone. Den er samtidig både vand- og støvafvisende, så du ikke skal bekymre dig om vind og vejr, når du gør brug af din nye iPhone.

Designet kender vi som nævnt fra iPhone 8, der blev lanceret tilbage i 2017, og hvor designet var vellidt hos mange brugere. Dermed får du det praktiske og lette design med den velkendte hjem-knap, men fyldt med nye og lækre features. Du får Touch ID, IPS-teknologi og en skærmopløsning på 1334x750 pixels.

En stærk pris, du ikke kan sige nej til

Det er bekvemt at have det hele lige ved hånden, og det får du med den nye iPhone SE, så du kan klare arbejdet på kontoret eller på farten. Det helt unikke ved denne model er, at den bryder med Apples tendens til at designe bedre og dyrere modeller hvert eneste år. I stedet for at smide godt og vel 10.000 kroner for en iPhone, får du denne model til under 4.000 kroner uden abonnement. Vælger du at købe den med abonnement, kan der være endnu flere penge at spare samtidig med, at du får en stærk forbindelse.