Rejse Tricks – her får du feriens bedste app-hacks

Foto: PR

Ligegyldigt, om du skal på storbyferie i en forlænget weekend eller backpacking gennem Asien, så er der nogle apps, der er næsten uundværlige. Her giver vi vores 5 bedste apps til rejsen. Go’ tur!

Google Maps

Måske elementært, men der er også derfor vi starter ud med denne. Google Maps er virkelig praktisk at have ved hånden, når du giver dig ud på ukendt territorium. Når man er i et land, hvor man ikke kan finde vej og måske ikke har mulighed for at spørge om vej, så bliver dette din nye bedste ven. Den kan også guide dig til nærliggende restauranter, museer samt andre seværdigheder.

Airhelp

Mens Google Maps kan hjælpe dig, når du allerede er fremme ved destinationen, så kan Airhelp måske komme dig til undsætning, allerede inden du er taget afsted. Airhelp er et flyerstatningsselskab. Det betyder, at de står for vejledning ved flyforsinkelse. De hjælper dig ved at tage sig af papirarbejdet og bureaukratiet. De sørger for, at du får din retmæssige pengekompensation. På den måde undgår du mere stress end højst nødvendigt, og du kan i stedet koncentrere dig om at få mest muligt ud af din ferie.

Drops

Der findes vel ikke noget bedre tidspunkt til at lære et nyt sprog, end når du er omgivet af det. Måske kender flere af jer allerede Duolingo, men vi mener, at Drops fortjener en chance. Det har et lækkert design og en intuitiv måde at lære ord og sætninger på. Ved at lære de mest basale ord vil du lettere kunne komme i kontakt med lokalbefolkningen og få mest muligt ud af rejsen. At lære lidt om kulturen giver dig kun en rigere oplevelse, som du vil kunne huske i lang tid efter.

VPN (virtuelt privat netværk)

Mange har måske ikke hørt om det endnu, men VPN kan være smart at have med på rejsen. Når du rejser til bestemte lande, så kan det være censur, som du kan undgå ved at have en VPN. Det betyder, at du ikke vil have restriktioner på fx Facebook eller Netflix i udlandet. Du vil også kunne se dansk tv og holde dig opdateret med, hvad der sker derhjemme. Du kan have den som en app på både din smartphone eller tablet.’

Audible

Hvis du ikke er meget til bøger på stranden, men hellere vil hvile øjnene, så forslår vi Audible. Med Audible kan du lytte til bøger, radio, underholdning eller lærerigt indhold, mens du er på farten. Det kan være rigtig smart, når du ligger på stranden, når du sidder og kigger på mennesker på Paris’ gader, eller hvis du sidder fast i lufthavnen og venter på, at Airhelp vender tilbage med svar.