Mobilvenligt learning management system på dansk

Uanset hvilken virksomhed du arbejder i, er det sommetider nødvendigt, at medarbejderne får ny information. Vil du gerne gøre dette på en effektiv måde, kan det være en god idé at gøre brug af e-learning.

Sponsoreret indhold

Når det gælder e-learning, kan du nemlig gøre brug af et learning management system, hvorfra du kan dokumentere og administrere e-learning.

En virksomhed i udvikling

De fleste succesfulde virksomheder udvikler sig på flere punkter. Dette kan betyde, at medarbejderne skal have ny information, eller at de skal blive bekendte med andre metoder til at løse opgaverne.

Når der er mange medarbejdere med forskellige arbejdsopgaver, der skal lære disse informationer, kan det være praktisk at gøre brug af en online e-learning platform. På den måde kan medarbejderne nemlig tage kurser online på det tidspunkt, hvor det passer dem bedst i løbet af deres arbejdsdag.

Gør det let for dig selv

Hvis du netop har mange medarbejdere, der skal igennem de samme e-learning-kurser, kan det være en god idé at gøre det let for dig selv. Dette kan du gøre med et Learning Management System, hvor du blandt andet kan se rapporter over brugernes resultater.

Ud fra disse rapporter bliver det let for dig at holde et overblik. På den måde kan du nemlig se hvilke medarbejdere, der har været igennem deres e-learning, og hvem der ikke har.

System til mobilen

Activate LMS, som står for Activate Learning Management System, er et system, som du kan bruge på din mobil. Da programmet er mobilvenligt, betyder det, at du ligeledes kan holde dig opdateret, mens du er på farten.

Er du eksempelvis mellem møder, kan det være praktisk at kunne få en rapport over telefonen. På den måde kan du holde overblik over medarbejdernes fremgang, selv når du ikke er på kontoret.

Slip tøjlerne

Activate LMS er et godt Learning Management System for dig, som både vil holde et overblik, men også vil have muligheden for at slippe tøjlerne. Der er nemlig mange funktioner, der foregår ganske automatisk, og dette giver dig muligheden for at læne dig tilbage og tage dig af andre opgaver.

Blandt andet får brugerne de kurser, der er relevante for dem, og desuden modtager de en mail, hvis der er blevet lagt nye kurser op. På den måde kan dine medarbejdere selv administrere deres e-learning.

Effektivt arbejde

Hvis du driver en travl virksomhed, kan det være utrolig praktisk at gøre brug af en online e-learning platform. På denne måde slipper du nemlig for at indkalde alle medarbejderne til møde, når der skal læres nye ting.

Dette kan være en fordel for flere medarbejdere, fordi der ikke er nogle, der skal bruge tid på at lære fra sig. Samtidig er de online e-learning-kurser tilrettelagt sådan, at de kan blive taget i medarbejdernes eget tempo. På den måde er der større chance for, at den nye indlæring rent faktisk sidder fast.

I det store og hele betyder det altså, at et online e-learning system kan sørge for, at der bliver arbejdet mere effektivt på din arbejdsplads.