Sådan finder du de rigtige medarbejdere

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Produktivitet og trivslen kontoret afhænger i høj grad af de rigtige medarbejdere - især i de vigtige positioner. Du kan bruge headhunting til at finde de medarbejdere, som vil opretholde og/eller forbedre dynamikken på arbejdspladsen.

Læs videre og find ud af mere om headhunting, og hvordan ESBEES kan hjælpe dig med at oppe effektiviteten på arbejdspladsen.

Kulturen på kontoret er vigtig – find medarbejdere, der matcher virksomheden

Arbejdskulturen på ethvert kontor er utrolig vigtig. Dine medarbejdere skal bruge mange timer sammen og ofte sidde tæt op af hinanden. Af denne grund er det vigtigt, at disse mennesker kan arbejde godt sammen og løfte hinanden op.

Kritik, men også motivation

En god arbejdskultur kommer, når der gives plads til, at medarbejderne føler sig trygge og værdsatte, men også, at der kan gives feedback og konstruktiv kritik, når dette er nødvendigt.

Til dette skal man bruge de rigtige ansatte i de højtstående positioner - såsom en projektleder, da de både skal give kritik, men stadig motivere og opmuntre deres kollegaer. Og det er her headhunting er et godt redskab til at finde de rigtige kandidater.

Hvad er headhunting og hvordan kan det gavne dit firma?

Headhunting er en metode, som bruges, når firmaer skal rekruttere de bedste kandidater til de højere stillinger i firmaet. Man leder ofte efter kandidater, som måske ikke engang har tanker på at skifte job eller ved meget om det firma, som opsøger dem.

Der er mange fordele ved headhunting, men den største er, at firmaet sparer tid. I dag bruges sociale medier oftest til headhunting og eftersom, at de fleste har deres CV offentligt tilgængeligt på LinkedIn, så tager det ikke lang tid at finde potentielle kandidater.

Der spares også tid, da du som arbejdsgiver ikke skal bruge flere timer på at gå igennem ansøgninger og interviewe folk, som alligevel ikke egner sig til rollen.

ESBEES - når de traditionelle måder ikke fungere

ESBEES er et headhunter firma, som hjælper dig med at finde de rigtige kandidater til dine åbne lederstillinger.

Det er nemt at komme i gang med headhunting hos ESBEES. Du skriver dig op og forklare din egen virksomhed, og hvilken type kandidat du søger til en specifik stilling. Så tager ESBEES sig af resten.

Effektivitet kommer af et godt arbejdsmiljø

Find de rigtige mennesker, som kan føre din virksomhed videre mod din vision. Du skal have et team, som kan tage deres kollegaer i hånden og vise dem vejen frem.