Redningsmanden til både privat og erhverv

Foto: Shitterstock

Ifølge spørgeundersøgelser har en del danskere prøvet at smække sig ude af bilen eller hjemmet. Hvis man ikke har nogen ekstra nøgle, hvad gør man så?

Annoncørbetalt indhold

Det er en meget uheldig situation at stå i, da man bliver nødsaget til at ringe efter en låsesmed. Mange låsesmede er hurtige til at rykke ud, men du kan være uheldig at skulle vente hvis de har travlt. Hvis uheldet er ude, kan du nemt google dig frem til nogle af de lokale låsesmede i byen. Det gælder bare om at få ringet til dem straks, så en låsesmed kan komme og hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Låsesmedens opgaver

En låsesmed laver mange andre arbejdsopgaver udover at hjælpe folk, der er uheldige med at låse sig ude. Fagpersonerne hjælper også med omlægning af låse samt montering af nye låsesystemer. Hvis en familie har haft indbrud, så er mange villige til at få nye låse samt monteret et låsesystem, som kan gøre hjemmet mere sikkert. Låsesmede tager også ud for at vurdere indbrudssager og kan vejlede i, hvordan man kan gøre hjemmet mere sikkert med låsesystemer. Fagpersonerne besøger både privatpersoner samt virksomheder der har brug for hjælp. 

Gør folk trygge i hjemmet

Det betyder meget for låsesmedene at kunderne føler sig trygge i deres eget hjem. Hvis ikke kunderne gør det, så er det låsesmedens opgave at sørge for, at dette bliver en realitet. Hjemmet er familiens base hvor det skal være muligt at kunne slappe af og lade op til en ny dag. Du skal føle dig tryg og dermed føle, at dit hjem er det sted, hvor du kan føle dig sikker. Låsesmeden kommer gerne ud for at snakke om hvilke muligheder der er for, at gøre dit hjem mere sikkert. Der findes et hav af låsesystemer som kan monteres, og løsningen kommer an på hvad familiens behov er.

Låsesystemer

Af låsesystemer kan du vælge nøgler der har en god sikkerhed. Det er ikke helt traditionelle nøgler, men designede nøgler, der er svære for indbrudstyve at bryde op. Det er også muligt at få pulsenøgle, som genereres af energi. På denne måde kan låsesmeden kryptere den digitale sikkerhedsfunktion, hvilket gør det meget svært for uvelkomne gæster at komme ind i dit hjem. Det sidste låsesystem, som mange danskere vælger, er cliq systemet. Denne funktion drives af et batteri i nøglen, som giver strøm til nøgle og cliq-låsen. Dette er endnu en metode som gør det svært for tyve at bryde ind.