Malta: et land med utallige muligheder

Er I ved at planlægge sommerferien? Det er altid en god idé at være ude i god tid, hvis I allerede nu ved, hvilke uger I har ferie i. Det betyder i hvert fald, at der ofte er penge at spare. Måske det længe har været på tale, at I skal en tur sydpå og få et skud varme og sol, så I kan komme hjem og virkelig føle, at batterierne er blevet ladet op. Det er noget af det, I kan få ved at tage en tur til Malta.

Malta er et af de mest sydlige europæiske lande, og idet det er en ø, bliver der sjældent lige så tungt og varmt, som der kan blive i de sydeuropæiske storbyer, der ligger mere inde i landet. Her er der rig mulighed for både at ligge ved poolen på et hotel men også for at bade eller gå lange ture ved havet, hvor I kan se den skønne natur, Malta byder på. I kan finde rejser til Malta her.

Et helt specielt land

Noget af det specielle ved Malta er dets beliggenhed. Malta er et land, der ligger lige syd for Italien, men det har indflydelse fra både den arabiske verden i Nordafrika samt et sus af de sydeuropæiske kyster. Det betyder også, at I kan få nogle kulturelle oplevelser, der er lidt anderledes end det, I måske er vant til, og det er der mange, der sætter pris på.

Det er skønt, når der er sørget for alt på forhånd. Det er der, hvis I vælger at booke jeres ferie gennem et rejsebureau, der kan sørge for, at I mere eller mindre bare skal stige på flyet i Danmark. Lufthavnstransport og hotel er der sørget for, og vælger I halvpension eller all inclusive vil I tilmed heller ikke skulle sørge for maden i særlig grad.