Hvordan vælger man det rette SEO-bureau?

Foto: Annoncør

Annoncørbetalt indhold

Der findes rigtig mange SEO-bureauer i Danmark. Derfor kan det også nemt virke som lidt af en jungle at finde rundt i dem. Hvad der kan være endnu sværere er at vælge mellem dem. Dette bliver kun forstærket, hvis man ikke ved, hvad der er op og ned, når det kommer til SEO.

Har du i sinde at hyre et SEO-bureau? I så fald er det derfor vigtigt, at du går struktureret til værks. Du skal nemlig sikre, at du hyrer et bureau, der kan levere resultater. Det er dog lettere sagt end gjort at finde frem til et sådant bureau.

Herunder kan du dog læse nærmere om, hvad du bør fokusere på, når du skal finde et SEO bureau.

Trafik er ikke et mål i sig selv

Det er meget vigtigt, at du vælger et bureau, der ikke blot har fokus på at skabe trafik. Det er nemlig ikke et mål i sig selv at skabe trafik. Trafikken har ikke nogen betydning, hvis det ikke er muligt at omdanne denne trafik til betalende kunder.

Derfor er det vigtigt at vælge et bureau, der tilrettelægger din SEO-strategi, så fokus er på søgninger, der tiltrækker købeklare besøgende. Taler du med et bureau, der begynder at tale om, at de kan øge trafikken til din hjemmeside, bør du overveje at søge videre.

Dette er ikke ensbetydende med, at trafik er helt uden betydning. Uden trafik er det nemlig ikke muligt at skabe salg. Derfor er det bestemt også vigtigt, at der bliver lavet trafik til din side. Men som angivet, er det vigtigt, at der er tale om konverterbar trafik.

Vælg altid et bureau med månedlig rapportering

Når du skal vælge et bureau, er det også vigtigt, at det er et bureau, der månedligt sender rapporter. Det sikrer, at du kan følge med i, om der er fremgang på de vigtige søgeord og -fraser. Her bør du både se på placeringer, trafik og øget omsætning.

I denne forbindelse er det især sidstnævnte, du skal have fokus på. Skal din omsætning øges, kræver det dog også bedre placeringer og øget trafik. Derfor skal der gerne være en stigning på tværs af hele linjen.

Én af de klare fordele ved online markedsføring er, at man kan måle på det meste. Derfor er det også muligt at måle, hvor dine besøgende kommer fra via f.eks. Google Analytics. Vælg derfor et bureau, der bruger et sådant redskab til at bevise, at det er deres arbejde, der skaber en fremgang i omsætningen.