Hvilken bank har de billigste lån?

Foto: Shutterstock

Står du og skal bruge et lån, eller ønsker du at samle mindre lån i et samlelån for at spare penge på de renter, du skal betale, er der gode muligheder for at få et billigt lån, hvis du sammenligner priserne på lånemarkedet først - for der er stor forskel, endog meget stor forskel på, hvad det koster at låne penge i de forskellige banker.

Billigt lån og lav rente

Et af de steder, du skal kigge, hvis du vil betale mindst muligt for at låne penge, er hos onlinebankerne. Onlinebankerne har som hovedregel en meget konkurrencedygtig rente. Den lave rente skyldes, at disse banker har specialiseret sig i netop udlån af penge, og at de kan holde de generelle omkostninger nede, da de ikke har udgifter til fysiske bankfilialer, som det er tilfældet for mange af de traditionelle banker og pengeinstitutter.

Hurtigt overblik over attraktive lån

Et af de steder, hvor du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvor du finder et billigt lån er hos LendMe. LendMe er Danmarks største formidler af lån og samarbejder med en lang række banker. Med en enkelt ansøgning gennem platformen, får du 16 lånetilbud fra forskellige banker, så du har et godt og solidt sammenligningsgrundlag allerede fra en start.

Af andre fordel ved at bruge en ansøgningsplatform kan nævnes, at du får fuld gennemsigtighed på de forskellige lån, personlig betjening, er sikker på, at dine personlige oplysninger er beskyttet. Derudover er det gratis at ansøge.

Betal ikke for meget for dit lån

Der er som nævnt meget stor forskel på, hvor meget du skal betale for at låne penge. En gennemgang af 25 bankers priser viser, hvor meget du kan spare ved lige at undersøge lånemarkedet en gang. Hvis du fx skal låne 25.000 kr. med en løbetid på fem år, så kan det koste dig alt mellem 3320 og 18.440 kr. Det vil sige, at du betaler 15.000 kr. eller 5,5 gange mere for at låne de samme penge i den dyreste bank i forhold til den billigste.

Skal du låne et større beløb fx til et samlelån, så du kan indfri en række mindre - og ofte dyre lån, er der endnu flere penge at spare. Samlelån er blevet uhyre populære, og mange banker og pengeinstitutter laver i dag gode aftaler på samlelån, så du kan få overblik over din økonomi, spare penge og få mulighed for at indfri din gæld hurtigere.

Sammenlign og lån billigt

Lån penge nemt ved at udfylde en låneansøgning hos fx LendMe, hvor ansøgningen sendes videre til de banker portalen samarbejder med, du får herefter en række tilbud, som du kan sammenligne og se igennem. Er du i tvivl om, hvilket billigt lån du skal vælge - om du skal gå efter lavest mulig rente, en længere løbetid eller laveste omkostninger - så står LendMe som en uafhængig låneplatform klar til at hjælpe.