Hav et værksted at kontakte, når firmabiler går i udu

Foto: Unsplash

Annoncørbetalt indhold

Har du en flåde af firmabiler, står du nok også ofte med punkterede dæk, problemer med at starte en bil eller olie, der lækker. Når du er i den situation, er det godt at vide, hvilket bilværksted du skal søge hjælp hos. Siden dine ansatte kører landets veje tynde, er det oplagt at stifte bekendtskab med de landsdækkende værkstedskæder, så du bliver sikker på, at kvaliteten af arbejdet er den samme.

 

Se efter CAC-certificering ved værksteder

Hvad kan du fx se efter, når du søger efter værksteder? Fx om værksteder er CAC-certificerede. Kort fortalt betyder CAC-certificering, at et værksted årligt kontrolleres på en række parametre. Ved CAC-kontrol bliver der bl.a. set på værkstedets uddannelsesplan, på egenkontrol af det daglige arbejde og på kalibrering af værktøj. CAC-certificering er altså en slags garant for, at fagligheden er i orden.

 

Hent hjælp til at finde de rette dæk til firmabilerne

Har du brug for at finde ud af, hvilke dæk dine firmabiler bør have for at gå vinteren i møde, er det oplagt at lægge vejen forbi et bilværksted. For hvis du kan nøjes med at køre med de helårsdæk, der allerede er på bilen, sparer du selvfølgelig nogle penge – sammenlignet med hvis vejene eller slitage på dækmønstret gør det nødvendigt at skifte til vinterdæk for at have optimalt et vejgreb ved kørsel.

 

Ønsker du en erhvervsaftale på bilservice?

Nogle værksteder tilbyder erhvervsaftaler, hvor du får fælles fakturering for reparationer på flådens firmabiler og mulighed for lånebil under reparationen. Med sådan en aftale kan ansatte hurtigt blive kørende igen, selvom der er bøvl med én af firmabilerne. For den hurtige adgang til service betaler du et fast månedligt beløb for serviceaftalen. Dermed slipper du for uforudsete værkstedsregninger.

Med en erhvervsaftale er du forberedt, når ansatte står uden biler, der gider køre.