Har du hørt om Microsoft Power Apps?

Foto. Annoncør

Annoncørbetalt indhold

Microsoft Power Apps er programmet for dig, som sidder og udvikler apps for et firma, der benytter Microsoft programmer - eller som skal til at gøre det, efter I har læst denne tekst.

Hos Power Apps får du allerede foruddefinerede skabeloner, som du kan benytte dig af. Disse skabeloner er udbudt af Microsoft. Derfor kan du hurtigt og effektivt komme i gang med at bygge og udvikle apps til dit firma. Gør brug af vores viden om Microsoft Power Apps

Sådan gør du

Power Apps øger samarbejdet mellem f.eks. analytikere og udviklere hos din forretning.

Som sagt benytter du dig af foruddefinerede skabeloner fra Microsoft, du vælger den, som er passende til din arbejdsopgave, indtaster dine egne data og forretningsprocesser, hvorefter Power Apps efterfølgende selv vil genere applikationerne, som kan køre på alle dine enheder.

Power Apps kan også bruges til at integrere data og styresystemer, du allerede benytter dig af. Her kan programmet være behjælpeligt med at udvide og styrke.

Implementering af Microsoft Power Apps

Find en forhandler, der forhandler i dit nærområde, eller benyt dig eventuelt af en landsdækkende forhandler. Forhandleren skal være Microsoft Partner certificeret og totalleverandør på IT til virksomheden. Gå gerne efter et firma der er veletableret, har gode erfaringer og gode anmeldelser for at være på den sikre side.

Firmaet vil først og fremmest hjælpe dig med opsætning og indlæring af programmet, f.eks. gennem et kursus af hele firmaet eller udvalgte medarbejdere, som lærer det videre. Der vil løbende være optimering baseret på Microsofts anbefalinger. Du kan også regne med, at der løbende vil være kontakt mellem din virksomhed og udbyderen, sådan at du kan få den bedste hjælp og diverse support, hvis du kommer ud for vanskeligheder, du skal have hjælp til at løse. Læs grundigt op på de forskellige udbydere inden du beslutter dig.