Forkæl dine ansatte med lækker firmafrugt

Foto Pexels

Måske har du ikke tænkt over det, men der er mange gode grunde til at tilmelde sig en frugtordning. Læs mere i denne korte oversigt og bliv meget klogere.

Firmafrugt leveret lige til døren

Mange firmaer har allerede en uofficiel frugtordning, hvor de ansatte en gang imellem smutter forbi et supermarked og køber noget frugt til kontoret - måske gør din virksomhed det samme. Det kan også fungere, men ofte glemmer folk at købe frisk frugt og udvalget er ikke altid særligt varieret eller spændende. Derfor kan det være en god idé at tilmelde sig en frugtordning, hvor I kan få leveret frugt lige til døren. På den måde behøver I ikke længere at tage jer fra frugtindkøbet og I bliver sparet for turen til supermarkedet. FrugtKurven er fruit for me - FirmaFrugt til aps eller A/S. FrugtKurve og frugt til virksomheder som Frugtordning.                        

 

Vælg lige den frugtkasse, der passer til jeres behov

Der er masser af frugt at vælge imellem og det samme gør sig gældende for frugtkassen. Ikke alle kasser passer til alle behov. Derfor er det vigtigt, at I vælger ud fra jeres behov. F.eks. skal frugtkassens størrelse passe til virksomhedens størrelse. Ellers kan frugtkassen hurtig blive for stor eller for lille i forhold til antallet af medarbejdere. Tænk derfor over hvor stort jeres frugtbehov er og valg en kasse ud fra det.

 

Hvor kan du finde en god frugtordning?

Der er masser af leverandører af frugt over hele landet. Det er derfor underordnet, som din virksomhed befinder sig i København, Sønderborg eller Thisted – I kan sagtens finde en leverandør af frugt til jer. Derfor har I også en del leverandører at vælge imellem. I kan med fordel undersøge markedet og læse tilbud og anmeldelser, før I træffer en endelig afgørelse. Så bliver det meget lettere at finde den rette leverandør.