Forkæl dine ansatte med en firmamassage ordning

Foto: Pexels

Massage har været brugt i årtusinder og overalt på kloden. Massage anvendes som led i behandlingen af utallige lidelser og skavanker. Sportsfolk får massage for at holde muskler, led og kroppen som helhed i optimal harmoni.

Og utallige mennesker får jævnligt massage, fordi det slet og ret er forbandet dejligt! I den sammenhæng tilhører massage den overordnede skuffe, der hedder forkælelse eller selvforkælelse, på linje med spa bade og andre wellness tiltag.

Har du lyst til at forkæle dine ansatte?

Hvis du kunne tænke dig at forkæle de ansatte i dit firma (og naturligvis også dig selv), skulle du overveje at lade firmamassage indgå i virksomhedens sundheds- og trivselsprogram. 

Massage har generelt en afslappende og afstressende effekt. Det giver gladere medarbejdere, en gladere chef, og ifølge flere undersøgelser også forbedret produktivitet. Hverken atmosfæren eller produktiviteten på arbejdspladsen tager skade af en firmamassage ordning, som du kan få hos Zency.

Hvad er Zency – og hvad kan de?

Zency ApS er et netværk af uddannede og erfarne massører, kropsterapeuter, fysioterapeuter og mange andre behandlertyper. Du kan finde Zency i hele Danmark; de mange behandlere i netværket har deres egne klinikker, som du kan se på netværkets platform, zency.dk.

Af oversigten på sitet fremgår også, at der er Zency-behandlere inden for talrige behandlingsformer, som tilbydes til private klienter og i firmaordninger: fysiurgisk massage, bindevævsmassage, kropsterapi, kranio sakral terapi, sportsmassage – blot for at nævne nogle få af de mange muligheder.

Det kan lyde uoverskueligt, men Zency pointerer, at det ikke er strengt nødvendigt at vælge. Måske ønsker du en specifik behandlingsform, men hvis du er i tvivl, skal du blot møde op, forklare din problemstilling og lade behandleren sammensætte dit behandlingsforløb ud fra hans/hendes faglige ekspertise.

Behandlerne er uddannede og erfarne, og gennem løbende vidensdeling og kurser i Zency regi videreuddanner de sig og holder deres viden og færdigheder up to date.

Forløb skræddersyet efter din virksomheds behov

Til massage i firmaet kan Zency skræddersy behandlingsforløb, der svarer til virksomhedens behov; problematikkerne blandt kontorpersonale, som tilbringer det meste af arbejdsdagen foran skærmen og med en mus i hånden, er selvsagt anderledes end på arbejdspladser, hvor arbejdet er fysisk hårdt.

Rent praktisk er både booking og betaling fleksibelt tilrettelagt, så planlægningen nærmest kører på skinner. Det er kort sagt nemt at forkæle dine ansatte med behagelige, tilbagevendende massagesessioner – med glade medarbejdere og en glad chef som resultat!