Find dit næste kassesystem

Foto: Unsplash

Annoncørbetalt indhold

Nu til dags er et kassesystem ikke bare en enkel maskine med en håndbipper, som du nemt kan klemme ind på et lille bord i din lokale købmandsbutik. Supermarkederne er blevet til store forretninger, som i langt de fleste tilfælde er en del af endnu større kæder, og kassesystemerne selv er avancerede systemer i mange dele. Disse dele består f.eks. af kundedisplays, bonruller og pengeskuffer. Derfor skal du også have styr på tingene, når du skal finde din nye kasseløsning.

 

Rådgivning og vejledning

Heldigvis er der erhvervsmænd og firmaer, som er uddannet til at rådgive dig om din kasseløsning, så du bliver præsenteret for den mest optimale løsning. Det kan være svært at navigere i alle de forskellige muligheder, da et kassesystem ikke længere bare er af en simpel størrelse. Din kasseløsning kan bl.a. indebære: stregkodescanner, bonprinter og bonrulle, kundedisplay, point of sale computer (som skal betjenes af kassemedarbejderen), kasseskuffe og kortlæser. Disse ting tilsammen udgør dit kassesystem. Måske synes du ikke at f.eks. et kundedisplay er nødvendigt i din butik, men det kan man også vælge fra.

 

Få en skræddersyet løsning

Kasseløsninger er ikke af en allerede forudbestemt størrelse, men kan skræddersyes efter dit behov. Du kan forventningsafstemme med din udbyder, og sammen kan I efterfølgende finde det kassesystem, som passer perfekt til din butik.

Hvis du er ejer af en større kæde af butikker, vil det måske også give mening at indkøbe nye kassesystemer til alle dine butikker ad gangen. Du kan rådføre dig med den enkelte købmand for at blive klogere på, hvad butikkens eksakte behov. Det kan være, at en samlet kasseløsning er optimal for kæden, og der kan bestilles hjem i massevis. Måske er det også op til hver lokale købmand, selv at bestille kasseløsningen hjem, da det jo er dem, der mærker butikkens behov i det daglige.