Få sendt diverse opgaver afsted til trykkeri

Foto: Annoncør

Der er stor alsidighed i de opgaver, som du kan få løst gennem et trykkeri. Hos et trykkeri kan du for eksempel få lavet bannere, plakater, bøger, mindre hæfter og klistermærker.

Når du har opgaver, hvor der skal benyttes tryk, skal du være opmærksom på, hvilken kvalitet af for eksempel papir, du ønsker, og om du vil have fokus på bæredygtighed og miljø hos dit trykkeri. Fordelene ved at benytte sig af et stort trykkeri er, at de har mulighed for at klare alle delene af processen inhouse, det vil sige, at de ikke skal uddele mange opgaver til underfirmaer, men kan huse det hele i én virksomhed. Så er der samling og styr på det

 

Det bæredygtige trykkeri

At være bæredygtig i forhold til tryk indebærer blandt andet, at der bruges genbrugspapir til at trykke på. Nogle firmaer samarbejder med andre firmaer, som kan levere genbrugspapir til trykket.

 

En anden måde hvorpå et trykkeri kan gøre noget godt for miljøet er gennem den energiform, de benytter til strøm på produktionen. Det er rigtig godt hvis de er delvist, helst helt, kørende på vind- eller solenergi, som er de to mest bæredygtige energiformer, vi har i Danmark.

Det er også vigtigt, at der er fokus på, hvordan man forsvarligt bliver af med resterende kemikalier og andet affald, så det ikke bliver smidt ud og forurener miljøet omkring fabrikken.

 

Bestil dit produkt via nettet

Online kan du prøve at regne ud, hvad din præcise bestilling kommer til at koste, så du har en klar idé om det, inden arbejdet sættes i gang. Du kan selv være med til at designe dit pågældende produkt og bestille det præcist, som du forestiller det. På den måde sparer firmaet penge på ekstra konsulenter, grafikere og testprint, og det er en besparelse, der i sidste ende kommer dig til gode.