Få rådgivning fra en erhvervspsykolog

Foto: Pexels

Annoncørbetalt indhold

Kender du til erhvervspsykologer? Hvis du enten er medarbejder på en arbejdsplads, hvor du tænker, det kunne være relevant, eller hvis du er i ledelse eller sidder som arbejdsmiljørepræsentant, er det måske noget, der er værd at tage et ekstra kig på. Ordet psykolog er tit noget, mange får en del forskellige associationer til, men med en erhvervspsykolog kan det handle om, at der kan være forskellige værktøjer, I kan introduceres til, der kan gøre jeres arbejdsdag og -processer mere overskuelige.

Begrebet erhvervspsykolog dækker over mange ting, og i virkeligheden har I også muligheden for at finde mange andre måder at bruge en erhvervspsykolog til. Har I for eksempel nogensinde overvejet, om det kunne være gavnligt for jer at få besøg af en stresscoach – eller at en af jeres medarbejdere blev uddannet til det, så der er en, der er tæt på? Det er noget af det, I kan kigge nærmere på.

Få styr på kompetencer og begrænsninger

Nogle gange kan det være svært at overskue sin karriere, hvis man føler, man har svært ved at finde et ståsted. Det kan blive nemmere, hvis man har fået hjælp til at kortlægge sine kompetencer. Det kan være, du overvejer, om du skal videre i din karriere med nye veje. Det er et svært spring at tage, hvis man ikke nødvendigvis har noget nyt klar på hånden – men måske det er her, du kan bruge en erhvervspsykolog til at danne overblik.

Det kan samtidig være noget, der giver dig en følelse af overskud og måske endda succes, hvis du bliver bedre til at genkende gode mønstre, du har i dit arbejde, og som du kan overføre til forskellige situationer, hvis der er noget, der går dig imod. Det er værktøjer, du kan hente mange steder, men det er altid rart at tale med en, der er specialiseret i netop arbejdssituationen.