Få et bekvemt kontor med de rette kontorartikler

Foto: Annoncør

Annoncørbetalt indhold

Har du et kontor, så snart du har et skrivebord, en kontorstol, en printer og en computer? Tja, det har du vel. Men i tide og utide kan du have brug for diverse kontorartikler i form af fx brevordnere eller brevhæfter til udskrevne dokumenter og et hulapparat til at lave huller i papirer. Faktisk så kan mange kontorartikler nævnes, et professionelt kontor ikke bør være foruden – her er et par af dem.

 

Beskyt gulvet med filtpuder – og værdigenstande med pengekasser

Har du bordben eller stoleben, du ikke ønsker skraber mod gulvet og ridser det over tid, kan det fx være aktuelt at erhverve dig nogle filtpuder, du kan sætte under benene. Med disse påmonteret er der ikke den samme friktion mellem møbelben og gulv. Har du små værdigenstande, du ønsker at kunne låse inde, kan du få fat i en bærbar pengekasse, som du kan gemme et sted inde på dit kontor.

 

Giver det mening, at ansatte bærer navneskilte?

Hvilke andre kontorartikler kan det være oplagt, at du får? Hvis du får besøg af forretningspartnere ude på virksomhedens matrikel, kan det måske være rart nok, dine ansatte bærer navneskilte, der også viser deres stillingbetegnelse. Du kan få navneskilte med stropklemme, der kan trækkes ud, så ansatte kan vise deres skilt. Har ansatte id-kort, kan en kortholder med stropklemme være praktisk.

 

Hav en flipovertavle med til præsentationer

Til møder kan det være godt med en flipovertavle, du kan notere idéer på med en tusch. De er langt mere mobile end whiteboards og er derfor også oplagte at have i bagagerummet, når dine sælgere kører ud til kunden for at lave en præsentation. Som du nok får indtryk af, så er der en verden af kontorartikler. Hvilke, du får glæde af, finder du af henad vejen. Prøv at få lidt forskelligt til firmaet.