Få den rette midlertidige hjælp

På enhver arbejdsplads kan der være udskiftning af medarbejdere, hvor det for mange gælder om at holde fast i medarbejderne så lang tid som muligt. Hvis du står for rekruttering på din arbejdsplads, vil du helt sikkert gerne have fat i de mest kompetente og dygtige kollegaer. Det kan være, at du har anskaffet dig dette, men du har behov for noget midlertidig hjælp. Dette kan der være mange grunde til. Det kan være, at en medarbejder har orlov, barsel eller noget helt tredje, hvor det kan være nødvendigt at udfylde deres sko i denne periode. Du kan derfor undersøge mulighederne for at få en kompetent interim cfo, hvis du står og mangler en økonomichef. Du kan læse mere om dette her: https://www.azets.dk/interim/cfo/.

 

Hvad skal du være opmærksom på?

Det er vigtigt, at du finder en dygtig interim cfo, da dette er et vigtigt arbejde for virksomheden. Der kan ellers ske fejl, hvor det dermed er dit job at finde den helt rette kandidat. Dette kan du gøre gennem en ekstern virksomhed, der dagligt sørger for at skabe midlertidige løsninger. På den måde er du sikret, at du får den rette midlertidige hjælp, der allerede ved, hvad jobbet kræver.

 

Hvordan kan dette være fordelagtigt?

I stedet for at skabe et jobopslag selv, hvor du søger en interim cfo, kan det være fordelagtigt at benytte sig af en ekstern virksomhed til denne rekruttering. Udover, at du får en dygtig medarbejder med erfaring, så er du også sikret, at de hurtigt kan træde til og blive en del af virksomheden. Derudover er der mulighed for fleksibel løn, hvor du kun skal betale for den tid, den nye økonomichef er på arbejdspladsen. Så hvis du er på udkig efter en midlertidig økonomichef, kan det være en god idé at kontakte et firma, der kan hjælpe med din forespørgsel.