Det er vigtigt med den rette hostingløsning til dit website

Foto Pexels

Der er mange ting at tage hensyn, når der ska udvikles et website. Selvfølgelig skal du have styr på formålet, funktionerne og designet. Men du skal også finde metoden til at lave websitet, havde styr på hvilket CMS-system, der skal benyttes og så skal du finde et sted at have det. Læs videre her og find hosting til dit website.

Webdesign- og udvikling

Når du skal have lavet et nyt webdesign skal du selvfølgelig lave et projektbeskrivelse, der gør det klart, hvad formålet med dit website er og hvilke funktioner det skal indeholde. Så skal I selvfølgelig beslutte jer for hvilket CMS, Content Management System, som I vil benytte til jeres website. Et CMS kan både benyttes til at udvikle sitet i, men også til den daglige administrering af sitet. Et oplagt valg er Wordpress, der er meget udbredt, meget let at installere og meget let at bruge i dagligdagen.

Det rette webhotel

Det kan af mange grunde godt betale sig at undesøge markedet inden du beslutter dig for, hvilket webhotel du skal købe til dig nye website. Det er vigtigt at have det rette webhotel. Og det er det af flere grunde. Både fordi du skal sikre dig at have de rette funktioner i forhold til det behov, som du har. Men også af økonomiske grunde der er ingen grund til at betale for noget, som du ikke bruger. Derfor kan lidt research godt betale sig.

Hvad har du brug for?

Inden du vælger et webhotel, altså det fysiske sted på en server, hvor din filer, ligger, skal du gøre dig det klart, hvad du har behov for på hotellet.  Altså skal I netop bruge Wordpress, eller vil I oploade filer på anden vis. Skal I bruge emailadresser i forbindelse med brug af sitet. Hvad har I behov for at backup og hvor vigtigt er stabiliteten på jeres webhotel. 

Læs brugerkommentarer

Et god måde at finde frem til det bedst mulige webhotel er at sætte sig ind i hvordan andre brugere, hvor bedømt de enkelte webhoteller. For der findes flere steder, hvor der kan sammelignes webhoteller ud fra bedømmelser fra nuværende brugere. Det er altid godt at få almindelige menneskers erfaringer med i betragtningerne, inden i træffer en beslutning, der ret vigtigt for driften af jeres website. Det kan spare jer for mange dumme timer.