Det er let at finde et mødelokale i Fredericia

Foto: Shutterstock

Situationer hvor du står og skal bruge mødelokaler Fredericia kan være rigtig mange forskellige slags. Både i din virksomhed men også som privatperson, i en forening eller anden form for organisation kan du pludselig stå og skal bruge et lokale. Det kan selvfølgelig også være ved festlige lejligheder.

Fredericia er et midtpunkt

Fredericia ligger utroligt smukt ved Lillebælt i Sydjylland. Der er lidt mere end 40.000 indbyggere i byen, der oprindeligt er grundlagt som en fæstning, men nu er et vigtigt trafikknudepunkt for Danmark med en af landets største togstationer, og også er en by med et stærkt erhvervsliv. Rigig mange kender Fredericia for at være et sted, der skiftet tog, men det er så meget andet.

Trekantsområdet

Fredericia er en del af det dymamiske Trekantsområde sammen med Vejle og Koldning. Et område med stor aktivitet, og dermed også behov for mange møder og andre lignende aktiviteter. Altså der er ofte brug for mødelokaler i Fredericia og omegn.

Business Fredericia

Et sted at finde dit mødelokale i Fredericia er via Business Fredericia og deres website. Her kan du søge dit frem til lige præcis det mødelokale, der matcher dit behov. Generelt arbejder Business Fredericia partipolitisk uafhængigt af partipolitik, for at gøre Fredericia til midtpunkt for vækst.

Gode muligheder omkring Fredericia

Der er en række oplag og rigtig gode muligheder for at finde et mødelokale til dit behov i Fredericia og megen. Tæt ved motorvejens findes Trinity Hotel og Konference Center. Her er alt topmoderne, men samtidigt smukt beliggende tæt på Lillebælt og midt i naturen. Fuglsangscentret er placeret midt i skøn park og skov. Og også her er faciliteterne super moderne. Er du mere til hyggelige omgivelser, er Kryb i Ly Kro det oplagte valg. Her er du i historiske rammer og med et køkken, der er kendt for en række klassiske retter, som de er specialister i. Endnu en oplagt mulighed for at finde et mødelokale ved Fredericia er på Danhostel Fredericia. Her er i tæt på lækkert idrætscenter og i gåafstand til natur. Med andre ord der er ekstremt mange muligheder for at finde det perfekte mødelokale ved Fredericia.

Tredjestørste eventcenter

Det sted mange forbinder med stedet at holde møder i Fredericia er dog Messe C, der er Danmarks tredjestørste messe- og eventcenter. Her er kapaciteten enorm, faktisk kan der være plads til flere end 10.000 gæster på samme tid. Det er gratis parkering, og så har de bare en enorm erfaring på centret i at håndtere AV-udstyr og alt andet teknik. Et oplagt sted at finde en mødelokale ved Fredericia.