Dansk webshop har mere end 10 års erfaring med salg af hjælpemidler og velfærdsteknologier

Foto: Annoncør

Annoncørbetalt indhold

E-handel vinder frem, og hvert år lanceres der tusindvis af nye webshops. Konkurrencen er hård, og kun de mest konkurrencedygtige og servicemindede webshops bliver ved med at eksistere år efter år. I dag skal vi rette vores fokus mod en af de webshops, der har eksisteret i mere end ét årti. Webshoppen er Gloria Mundi Care.

Gloria Mundi kan oversættes til Alverdens herlighed, og det er i sig selv ret sigende. Teamet bag webshoppen gør nemlig en dyd ud af at finde de absolut bedste hjælpemidler til ældre, svage m.v.

Landets måske største udvalg af hjælpemidler til personer med funktionsnedsættelser

I dag er der mange forhandlere – både online og offline – af hjælpemidler til personer med funktionsnedsættelser. Det er dog ingen hemmelighed, at udvalget kan variere meget fra forhandler til forhandler.

Hos Gloria Mundi Care finder du et meget bredt udvalg af hjælpemidler og velfærdsteknologier. Produktkategorierne er mange og tæller bl.a. plejesenge, terapeutiske hjælpemidler, haveredskaber og meget mere. Ja, der er altså produkter for enhver smag og enhver udfordring.

Besøg Gloria Mundi Care her, hvis du vil opleve deres udvalg.

e-mærket webshop med gode kundeanmeldelser

Det skal være trygt at handle på nettet, og det er det hos Gloria Mundi Care. Der er nemlig tale om en e-mærket webshop, der har været certificeret siden d. 21/3-2012. Her kan du derfor trygt købe din nye kørestol, rollator, spiserobot eller noget helt fjerde.

Gloria Mundi Care har desuden en lang række positive kundeanmeldelser. Tjek bare på Trustpilot og Google, hvor du også selv kan give din mening til kende.

Er også til stede på det svenske marked

Gloria Mundi Care har ikke blot valgt at kaste sig over det danske marked, men også det svenske marked. Den danske webshop tilgås via dk.gloriamundicare.com, mens den svenske webshop kan besøges gennem se.gloriamundicare.com. Bor du et andet sted end Danmark og Sverige, kan du glæde dig over, at webshoppen tilbyder levering til mange andre lande. Som dansk kunde kan du få fri fragt ved køb over 600 kr. Ellers koster fragten 59 kr.

Tilbyder afbetaling (op til 2.000 kr.)

Hjælpemidler, herunder velfærdsteknologiske hjælpemidler, kan koste mange penge, men når du handler hos omtalte forhandler, er du ikke nødsaget til at betale med det samme. Ønsker du at købe et produkt, som du ikke har mulighed for at betale nu og her, kan du vælge at benytte dig af afbetaling (op til 2.000 kr.). Så kan du dele betalingen op i mindre bidder.