Bliv klogere på laserbehandling

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Laserbehandlinger er populære inden for den kosmetiske verden, hvor teknologien bliver brugt til blandt andet behandling af solskader, ar, rynker og ujævnheder i huden. Bliv klogere på, hvordan det er muligt i denne artikel.

Hvordan virker en laserbehandling?

Der findes flere former for laserbehandlinger, hvoraf CO2-laserbehandling er en af de mest kraftfulde. Konceptet er dog den samme ved alle laserbehandlinger: I en laserbehandling bruges laseren nemlig til at stimulere dannelse af nyt bindevæv. Det gøres ved, at man opvarmer vævet i det pågældende område, hvilket resulterer i en aktivering af en helingsproces på området ved hjælp af af det omkringliggende ubehandlede hud. Laseren skaber med andre ord en mild form for forbrænding af huden, der resulterer i dannelse af nyt bindevæv. Det giver en fornyelse af huden.

 

Kan man benytte laserbehandling på hele kroppen?

I den kosmetiske verden anvendes en laserbehandling primært på ansigtet, men det er også muligt at få behandlingen på hænder, bryst og hals, hvor man også kan døje med problemer som solskader, rynker, ar eller ujævnheder.

 

Forskellen på en fraktioneret og en mild fraktioneret CO2-laserbehandling

Som nævnt ovenfor er der flere former for laserbehandling, som man kan vælge mellem. Man kan herunder både blive behandlet med fraktioneret CO2-laserbehandling eller en mild fraktioneret CO2-laserbehandling. Modsat en almindelig fraktioneret CO2-laserbehandling er den milde fraktioneret CO2-laserbehandling mere mild mod huden. Dette har en særlig betydning for resultatet af behandlingen, idet man skal foretage behandlingen fem til seks gange for at få samme resultat som én fraktioneret laserbehandling vil give. Det skyldes, at huden har en kortere helingstid efter en mild fraktioneret laserbehandling, da huden ikke bliver forbrændt i lige så høj grad som under en fraktioneret laserbehandling.

Priser på en laserbehandling

Prisen på en laserbehandling afhænger af, hvilken form for laserbehandling, du benytter dig af. Du kan enten få en fraktioneret CO2-laserbehandling eller en mild fraktioneret CO2-laserbehandling, derfor er der nedenstående en oversigt af priser på begge typer af laserbehandlinger.

Prisen på en mild fraktioneret CO2-laserbehandling er en smule billigere end en fraktioneret CO2-laserbehandling, da priserne på en mild fraktioneret CO2-laserbehandling vil være mellem 3.000 -12.000 kroner per behandling modsat en fraktioneret CO2-laserbehandling, hvor prisen typisk vil være mellem 5.000 - 13.000 kroner for en enkelt behandling.

Det er dyrest at få en laserbehandling på hele ansigtet og halsen såvel som ansigtet alene. Vil man gerne have en laserbehandling uden at sprænge pengepungen, så er en laserbehandling ved øjnene eller munden de billigste steder at få en behandling.