Arbejder du meget? Glem ikke at passe godt på din krop

Hvis du er meget engageret i dit arbejde, arbejder du uden tvivl også mange timer hver uge. Dette er noget, som ofte kan være en rigtig stor del af hverdagen. Det kan faktisk til tider gøre, at man glemmer at passe så godt på sin kro, som man burde. Læs videre her for at finde ud af, hvordan du passer godt på din krop, selv i en travl hverdag.

Får din krop de vitaminer og mineraler, den skal bruge?

Hvis dine arbejdstider er rigtigt lange, har du måske ikke det største overskud til at lave god og sund mad, når du har fri. Det kan derfor være, at din krop faktisk mangler nogle af de vitaminer og mineraler, som den skal bruge for at fungere optimalt. Måske din faktisk krop mangler calcium, i daglig tale kaldet kalk? Så kan du finde calcium tilskud her.

Det er dog vigtigt, at vitamintilskud og lignende ikke bruges som erstatning for en sund og nærende kost. Forsøg i stedet at planlægge dine måltider godt, så du har tid til at lave mad, der er godt for din krop. Du kan for eksempel i weekenderne lave mad, som kan fryses ned. På den måde vil det være nemmere at få sund mad til dagligt.

 

Søvn er noget, du ikke må sløse med

Hvis du arbejder meget, er det sikkert ikke altid, at du helt får den søvn, som din krop skal bruge. Det er dog noget, som du skal ændre på. en hård arbejdsdag kræver nemlig en masse energi - og denne skal du få ved en ordentlig søvn.

 

Forsøg eventuelt at gå tidligere i seng, hvis du skal meget tidligt op om morgenen. På den måde kan du nemlig nå at sove de timer, som din krop har brug for, for at kunne præstere på arbejdet.