Sådan sparer du penge på køberrådgivning og skødeskrivning

Står du over for et boligkøb, er der mange ting at tænke på. Det kan virke overvældende, men det er vigtigt, at man sørger for at gøre tingene rigtigt nu og her, så man ikke løber ind i problemer i det længere løb.

At købe en bolig er en stor beslutning på mange parametre, men i særligt høj grad er det en stor økonomisk beslutning. Træffer man ikke de rigtige beslutninger, kan man i værste tilfælde risikere at sætte sin økonomi over styr, hvilket i nogle tilfælde kan være svært at råde bod på. Derfor kan det være en god idé at finde en professionel, som kan rådgive dig undervejs.

Find den bedste køberrådgivning

Skal du købe fast ejendom er der desværre mange fælder, man som køber kan risikere at falde i. Det sker ofte, at køber føler sig sikker på, at handelsprocessen forløber efter hensigten, fordi det anses som en sikkerhed, at en ejendomsmægler er til stede. Men hvad mange ikke ved er, at ejendomsmægleren i en bolighandelssituation udelukkende yder rådgivning til sælger og faktisk slet ikke må rådgive køberen. Derfor er du som køber IKKE sikret, blot fordi en ejendomsmægler står for salget. Af samme grund kan det være en rigtig god investering at hyre en købsrådgiver, der kan hjælpe dig på vej og styre dig uden om eventuelle fælder.

Men det koster naturligvis penge at købe ny bolig, og derfor kan det også være svært at finde plads i budgettet til endnu en omkostning i form af en køberrådgiver.

Hos tjenesten juf.dk kan du dog få hjælp til at finde frem til køberrådgivning til en god pris.

Udarbejdelse af skøde

Hos juf.dk kan du i øvrigt finde hjælp til udarbejdelse af det skøde, det er påkrævet at få udfærdiget, når man køber fast ejendom. Find et billigt skøde efter samme fremgangsmåde, som du kan finde køberrådgivning – nemlig ved at du kan modtage tre tilbud på det stykke arbejde, du skal have udført. På hjemmesiden udfylder du således ganske enkelt en formular, hvori du angiver, hvilken stykke arbejde, du søger hjælp til.

Når du har sendt formularen af sted, vil du kort efter modtage tre tilbud fra tre forskellige udbydere. Du kan herefter frit vælge mellem de tre tilbud, og du kan også helt vælge dem fra, hvis ikke de falder i din smag. Det er nemt og uforpligtende, og så bliver det nemmere at finde en god pris.