Tre alternative firmaaktiviteter til teambuilding

Hvis det med at tage på et teambuilding-kursus ikke lige er noget for jer, men I stadig gerne vil tage på en firmaaktivitet, der kan styrke sammenholdet i virksomheden, kan du få vores bud på, hvad I skal kaste jer ud i i stedet.

De fleste kender vist efterhånden de berygtede og berømte teambuilding-kurser, hvor du skal løbe gennem skoven, sove udenfor, klatre op i et træ, hugge hovedet af en høne, og hvad teambuilding-konsulenter ellers kan finde på at udsætte dig for.

Måske føler du, at det ikke lige er noget for dig og dine medarbejdere i virksomheden. Samtidig må du dog ikke overse, at det er meget vigtigt, at der regelmæssigt bliver afholdt firmaaktiviteter, der er med til at skabe mere teambuilding i virksomheden.

De er dels med at gøre, at dine medarbejdere samarbejder bedre om deres arbejdsopgaver. Dels er de med til at gøre, at dine medarbejdere rent faktisk synes, at det er sjovere at gå på arbejde. Når de føler et godt kollegaskab med de andre, bliver det for eksempel langt mere hyggeligere for dem at gå på arbejde.

Men hvilke former for firmaaktiviteter kan I så kaste jer ud i, hvis I ikke er til klassiske teambuilding-aktiviteter?

Smag på lækre vine sammen

En anderledes form for firmaaktivitet kan for eksempel være, at I tager til en vinsmagning sammen. Det har absolut intet med våde skove og afhuggede dyrehoveder at gøre. Til gengæld er det en meget hyggelig, stille og rolig aktivitet. Det kan derfor være, at det er lige præcis det, der passer til jeres virksomhed.

Hvis I gerne vil have noget lækker mad at spise efter vinsmagningen, kan det være en god ide, at I holder jeres vinsmagning hos Club Riva i Rungsted Havn. De kan netop finde nogle vine, der vil være spændende for jer at smage på. Derefter kan de servere en lækker middag for jer. Læs mere om dem her.

Få en sjov oplevelse

En anden sjov aktivitet, der kan være med til at binde jer tættere sammen i  virksomheden, er, at I får en sjov oplevelse sammen. Det kan for eksempel være, at I ser noget standup. Der findes utrolig mange dygtige standupkomikere i Danmark, hvilket gør det meget nemt for jer at finde den helt rigtige til jeres virksomhed.

Du har sikkert allerede luret, hvilken form for humor dine medarbejdere har, og hvad, de vil synes, er sjovt. Det gør det nemt at vælge et show med den helt rigtige.

Tag ud at fiske sammen

Hvis I sidder på et kontor hver dag, kan det være en god ide, at I kommer ud og prøver noget helt andet sammen. Det kan for eksempel være, at I tager ud at fiske sammen. Der kan I prøve jer selv af – uden at det bliver helt så vildt, som nogle former for teambuildingkurser kan blive.

I tager en stille og rolig tur med en fiskekutter og prøver at fiske – det er der helt sikkert mange af jer, der ikke har prøvet før. Derfor er det en god mulighed for at prøve noget nyt sammen.