TDC lukker Fullrate. Alle kunder flyttes over i YouSee

Hvis du er kunde ved Fullrate, så skal du nu vænne dig til at være YouSee-kunde. Foto: Shutterstock

Allerede i 2009 skiftede Fullrate ejer. Her opkøbte TDC teleselskabet for et større millionbeløb. Nu lukkes selskabet ned.

Fullrates ejer, TDC, oplyser i en pressemeddelelse, at Fullrate lukker. Lukningen af selskabet, der sælger bredbånd og telefoni kommer til at berøre i alt 200.000 kunder. De bliver nu som udgangspunkt flyttet ind under YouSee, der i flere måneder har været ude i en regulær shitstorm på grund af deres fejde mod Discovery.

Michael Moyell Juul, der er koncerndirektør for Nuuday og dermed ansvarlig for YouSee, siger til Finans.dk: "Vi samler nu begge brands hos YouSee, fordi vi med én stærk enhed kan udvikle endnu bedre produkter til vores kunder og give dem den bedste kundeoplevelse, når de har brug for vores hjælp."

Siden TDC købte Fullrate har både YouSee og Fullrate været to særskilte brands, der begge har været samlet i TDC-enheden Nuuday, men nu aflives det ene brand, hvilket ifølge Michael Moyell Juul skal anses som positivt for kunderne:  "Både Fullrate og YouSee's kunder efterspørger stabile og hurtige bredbåndsforbindelser, masser af data og en tv- og streamingpakke med kvalitetsindhold og større grad af valgfrihed. Fullrates bredbåndskunder kan glæde sig over, at YouSee de seneste 19 måneder i streg har vundet Netflix-speedindeks, og at de alle får en sikkerhedspakke med, der øger sikkerheden mod virus og hackere."

Fullrates kunder kan forvente, at den reelle sammensmeltning af de to virksomheder kommer til at ske over de næste måneder. 

Direktør forlader Fullrate og Nuuday

I forbindelse med sammensmeltningen af de to brands, har Fullrates nuværende direktør, Lars Asger Petersen, valgt at forlade virksomheden.

Fullrate blev stiftet i 2005 af Stig Myken og Peter Mægbæk. Ifølge flere kilder, blev Fullrate solgt til TDC for 400 mio. kroner. I 2018 solgte parret nok engang et teleselskab til TDC for et større millionbeløb. Dengang var det selskabet Hiper, der havde 47.000 kunder. 

TDC har for vane at lukke de små brands, de opkøber. De har tidligere lukket både M1 og Onfone.