Ønsker du at holde møde i professionelle rammer?

Foto: PR

Hvis du løbende holder møder med kunder og samarbejdspartnere rundt i Danmark, kan det være en god ide at have en samarbejdspartner, hvor du kan holde dine møder i flotte omgivelser. Der findes forskellige kontorhoteller og kontorfælleskaber, hvor du kan ”checke ind og checke ud”, når du har brug for det.

 

 

Et af disse kontorfælleskaber er Syddanske Forskerparker, hvor du kan booke møder i flotte high-end rammer. De har mødelokaler i Odense, Kolding og Sønderborg. Særligt placeringerne i Odense og Kolding ligger centralt i Danmark, hvilket gør det til et attraktivt sted at booke sine møde, hvis man har kunder i hele landet.

Hvis du f.eks. har behov for mødelokaler i Kolding, så kan du hurtigt booke et mødelokale i Kolding ved deres adresse ved Pakhuset ved havnen.

Udover mødelokaler så kan du også finde lækre kontorlokaler, hvor du kan vælge mellem 3 løsninger. Du kan vælge ”Skrivebord i kontorfælleskab” modellen, der koster 2295 kroner om måneden, hvor du får et skrivebord i hyggelige rammer i et kontorfælleskab.

Du anden mulighed er ”eget kontor” modellen, hvor du får dit eget aflukket kontor, hvor der er plads til mellem 1-8 ansatte. Den koster 2841,- inklusivt forbrug. Modellen er perfekt til den mindre virksomhed der ønsker en god geografisk placering og et kontor der har en vellykket istandsættelse.

Den sidste mulighed er ”on the go” modellen. Den koster 500 kroner om måneden. Her får du hverken bord eller kontor, men du har rig mulighed for at bruge mødelokalerne og kontorfælleskabets fordele.

Når du vælger at få et kontor hos Syddanske forskerparker, så er der en række fordele du kan bruge. Du får bl.a. lynhurtig WiFi samt adgang til print og kopi. Du bliver også del af et socialt og fagligt fællesskab. Du bliver en del af et stort fællesskab, hvor alle i huset tager del i aktiviteter, arrangementer og udvikling af fælleskabet.

Der er fælles frokost, hvor der er mulighed for at sparre og netværke med hinanden. Du har mulighed for at deltage i frokostordningen, men du skal selvfølgelig være velkommen til at medbringe egen mad og drikke.

Når du vælger Syddanske forskerparker får du også gratis p-plads til dig og dine gæster. Så hvis du ønsker at finde et sted, hvor du har adgang til lækre mødelokaler og kontorlokaler, så er Syddanske forskerparker det oplagte valg.