Grøn hædersbevisning til erhvervsrejsebureau

Erhvervsrejsebureauet BCD Travel har netop modtaget guld for dets bæredygtighedsarbejde ude omkring i verden. Virksomheden er det eneste erhvervsrejsebureau, der modtager topplaceringen for fjerde år i træk.

Det er EcoVadis, et førende og uafhængigt vurderingsbureau i bæredygtighed, der uddeler priserne.  

Kvinders karrieremobilitet er også på dagsordenen i disse år, og erhvervsrejsevirksomheden har udover grønne fodspor også blik for, at kvinderne skal kunne skabe karriere. WINiT har anerkendt BCD Travel for deres arbejde i den henseende. 

"Bæredygtighed og socialt ansvar er en fundamental del af vores vision og forretningsmodel, og derfor er det meget glædeligt, at vi for fjerde år i træk hædres af EcoVadis. Herudover har vi skarpt fokus på kvinders karrieremuligheder og fordelingen af kvinder og mænd på ledelsesniveau i BCD Travel, hvorfor anerkendelsen fra WINiT by GBTA også er meget vigtig for os", siger Thomas Friis Rasmussen, Director Program Management Nordic.

Samarbejdspartnere med samme værdier

Kunderne sætter stor pris på BCD Travels bæredygtighedsindsats.

"Det betyder meget for os at samarbejde med partnere, der også deler vores værdier og principper", siger Ralf Uwe Schmitt, Corporate Head of Sustainability i Getinge. "Det er en meget vigtig hædersbevisning og illustrerer, hvor engageret BCD Travel er, hvad gælder bæredygtighed og den fortsatte optimering af dette område". Den svenske medicinalvirksomhed, Getinge, forsyner hospitaler og life science-institutioner med produkter og løsninger, der sigter mod at forbedre de kliniske resultater og optimere arbejdsgange.

Sponsoreret indhold