Forretningsrejsen skal klappe

Mange af os kommer hjem fra sommerferie i disse dage, og når man taler ferie, får de fleste et mere afslappet udtryk i ansigt og øjne. Man har ikke så mange planer på en ferie – faktisk vil mange gerne have det hele lidt planløst.

Måltiderne skrider lidt, og man kommer senere i gang og senere i seng. Mistet tidsfornemmelse kan være en del af hele ferieplanen, og små uregelmæssigheder gør ikke så meget. Sådan er den private ferie. Når vi rejser med job, forholder det sig helt anderledes.

Hotellet skal være det rigtige i praktiske omgivelser.  Flyet må helst ikke blive forsinket, og udlejningsbilen skal stå klar, når man lander. Ventetid og uregelmæssigheder er irriterende og gør sikkert også, at man ikke kan være 100 % forberedt til det møde, der venter. For at sikre den ’nemme’ forretningsrejse, er der en række hjælpemidler af digital art, der kan hjælpe til. Og gode hjemmesider. Det er den slags, erhvervsrejsebureauet BCD Travel har fokus på for at hjælpe deres kunder, store og mellemstore virksomheder, mest muligt. SolutionSource®, som er en markedsplads over teknologipartnere, er en sådan hjælpeforanstaltning, og nu er antallet af tredjepartsløsninger øget betydeligt.

Det skriver Gode-tips.dk.

Det gælder nye partnere som Hubtobee, Lumo, Park 'N Fly, Tripkicks, VATBox og VisaHQ. De er - ligesom eksisterende partnere som Pana, Freebird, FairFly, International SOS, Yapta, SpotHero, Groupize og Rocketrip - nu med på SolutionSource. Erhvervsrejsebureauets kunder har dermed adgang til 19 BCD-godkendte industriteknologier på tværs af ni kategorier, herunder rejsetjenester, duty of care, gæsterejser, programoptimering og mere.

Det hele samlet et sted

SolutionSource hjælper virksomheder med at optimere udgifterne i deres rejseprogrammer, påvirke rejseadfærden og øge driftseffektiviteten med gode løsninger. Antallet af nye teknologiudbydere i forretningsrejseindustrien stiger hver dag. Og mange af dem tilbyder unikke og værdifulde løsninger. Tidligere fandtes der ikke et centralt sted, hvor de rejseansvarlige nemt kunne finde disse teknologier. Ved at bygge en markedsplads, som BCD Travel har gjort, er det blevet synligt, hvilke tredjepartsløsninger man kan benytte i sit rejseprogram – og platformen gør det også nemmere at integrere med disse teknologiudbydere.

"De seneste år har mange nye, innovative rejseteknologier set dagens lys. Mange af dem tilbyder en stor potentiel værdi for erhvervsrejseindustrien men er ofte begrænset af ældre systemer og kontraktmæssigt bureaukrati", siger Irina Matz, BCD Travels Senior Director af SolutionSource. "Som kundernes betroede erhvervsrejserådgiver ønsker vi at sikre, at de har adgang til de nyeste teknologileverandører, som reelt kan hjælpe med til at skabe succes i deres rejseprogrammer".