Dansk udlejer er første virksomhed i verden med ny arbejdsplatform

Arbejdsplatforme er blevet et populært alternativ til de ofte dyre og besværlige stilladser. Nu kan den danske udlejer Platform.as som den første virksomhed i verden tilbyde den kraftigste arbejdsplatform på markedet.

Det nye år starter med en verdenspremiere hos Platform.as, der på få år udviklet sig til at være den førende udlejer af mobile arbejdsplatforme og er også gået ind på person- og materialehejs-markedet til den danske byggebranche. Platform.as tilbyder nu – som den første i verden – den spritnye Centum SC 10000-platform. Derved kan danske byggevirksomheder nu få adgang til den stærkeste arbejdsplatform på markedet. Centum SC 10000 er det nyeste skud på stammen fra den anerkendte finske virksomhed Scanclimber, som er den førende producent af arbejdsplatforme i verden og har været på markedet i mere end 40 år. Virksomheden har stor fokus på sikkerhed, fleksibilitet, holdbarhed og brugervenlighed.

”Facadearbejdet har været gennem en mindre revolution med udviklingen indenfor arbejdsplatforme, der giver større fleksibilitet og arbejdsfrihed i forhold til det traditionelle stillads. Med den nye arbejdsplatform kan vi tilbyde vores kunder en endnu kraftigere løsning, der løser mere krævende opgaver med lange facader og tunge materialer,” siger Platform.as’ administrerende direktør Casper Gorm Knudsen, der fortæller, at den tomastede SC 10000 løfter over 10 tons op i ubegrænsede højder og har en løftehastighed på 7m/min.

Ligesom virksomhedens andre arbejdsplatforme og hejs, kan Centum SC 10000 skræddersyes med forskellige løsninger, så den dækker de behov og krav entreprenøren har til byggeprojektet. Der kan vælges mellem ét og tomastede og tilføjes udskydeligt udtræk, som er behjælpelige, hvis det er nødvendigt at arbejde bag ved eller omkring hjørner. Der kan desuden tilkobles en murerkonsol, så murerne altid kan finde den helt rigtige arbejdshøjde.

Flere og flere virksomheder skifter stilladset ud med mobile arbejdsplatforme

Casper Gorm Knudsen håber, at den nye platform er endnu et skridt mod en stærkere markedsposition for den fremadstormende udlejningsvirksomhed, som har store byggevirksomheder som NCC, MT Højgaard og CG Jensen på kundelisten. Det er særligt de store økonomiske fordele samt den større fleksibilitet, mobilitet og sikkerhed, der gør platforme og hejs attraktive til altan- og facadearbejde.

”Når der skal mures ydervægge, sættes altaner op eller facaderenoveres, vælger flere og flere danske byggevirksomheder at udføre arbejdet fra en mobil arbejdsplatform. Vi er derfor meget tilfredse med nu også at kunne tilbyde byggebranchen en platform, som gør arbejdsgangen på byggepladsen endnu mere fleksibel og enkel,” siger Casper Gorm Knudsen.

Den store efterspørgsel på mobile arbejdsplatforme og hejs medfører travlhed hos Platform.as, der i løbet af 2018 afviklede mere end 200 større leverancer. I dag beskæftiger virksomheden således mere end 50 medarbejdere fra hovedkontoret i Ishøj, men har også afdeling i Århus og dækker hele landet med over 350 arbejdsplatforme.