Bravida starter året med opkøb af Insight Building Automation A/S

Bravida Danmark A/S køber virksomheden Insight Building Automation A/S. Med Insight overtager Bravida en virksomhed med specialer indenfor bygningsautomatik og CTS-anlæg. Virksomheden har afdelinger i Silkeborg og Roskilde og beskæftiger 22 medarbejdere med specialistkompetencer.

Insight Building Automation er en af Danmarks største leverandører af avancerede CTS-systemer og tilbyder kvalitetsløsninger til styring og overvågning af bygningstekniske anlæg som ventilationsanlæg, varmeanlæg, brugsvandsstyringer og lysstyringer herunder systemintegration af eks. adgangskontrol og brandalarmering.

Administrerende direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey siger om købet af Insight Building Automation:

”Med købet af Insight Building Automation opruster Bravida kompetencerne indenfor rådgivning, styring og overvågning af bygningstekniske anlæg, og vi glæder os over at kunne overtage en veletableret specialistvirksomhed, som arbejder med at kombinere innovative idéer med de nyeste tekniske muligheder. Købet understøtter samtidigt vores strategi om at tilbyde vores kunder alt fra det enkle til de komplekse koncept- og systemløsninger, gerne understøttet af vores eksisterende fagydelser indenfor el, vvs, køl, ventilation, sprinkler og sikring. ”

Direktør i Insight Building Automation, Brian Steen Hansen siger:

”Vores største aktiv i Insight Building Automation er vores mange dygtige specialister, der har mange års erfaring inden for branchen. Det har for os været naturligt, at vi på et tidspunkt skulle blive en del af en større teknisk organisation, og vi har vurderet at potentialet for vækst bedst kan forløses, ved at blive en del af en af Danmarks største installationsvirksomheder. ”    

Bravida Danmark overtager Insight Building Automation pr. 10. januar 2019. Samtlige 22 medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med administrerende direktør Brian Steen Hansen som ansvarlig for aktiviteterne. Integration af virksomheden over i Bravida sker senere i 2019, hvilket i praksis betyder, at virksomheden indtil videre forsætter under nuværende vilkår.