Alternative behandlingsformer kan virke

Foto: Shutterstock.com

Har du tænkt på, at det måske er tid til at prøve en ny og mere alternativ behandlingsform af for at komme dine smerter eller problemer til livs? I denne artikel får du et lille indblik i nogle af de ting, mange har haft succes med.

Vi starter med en relativt ny spiller, i hvert fald på det danske marked. Der er tale om medicinsk cannabis, som fås i formen cannabis olie. Det er typisk noget, som laves i kapsler eller dråbe som så meget andet medicin, men der er naturligvis en stor forskel. Hos Nordicoil.dk kan du finde et stort udsnit af den slags produkter, som i dag distribueres i Danmark – selvfølgelig på lovlig vis.

Det er vigtigt at forstå, at der altså er stor forskel på at tage medicinsk cannabis mod smerter og at ryge hash. Det er først og fremmest to forskellige effekter, og så er der selvfølgelig også helt forskellige grunde for at tage det.

Stærk kur af fiskeolie

En lidt mindre kontroversiel kur er en meget stærk og stor mængde af fiskeolie. De fleste spiser olien i ganske små mængder, hvilket da også sagtens kan være en god måde at holde sig sund og få de nødvendige olier.

Når det kommer til smerter, er det sjældent de to piller dagligt, som kommer til at gøre en ret seriøs forskel. Her skal man ofte op og have rigtig meget olie, hvis man eksempelvis skal forsøge at nedsætte inflammationen. Derudover vælger mange også at købe nogle lidt andre former for fiskeolie, som måske virker lidt stærkere for kroppen.

Her vil man typisk også skulle lidt højere op i pris, men hvis det er et forsøg på at blive rask et sted i kroppen, er det nok også pengene værd.

Når du tager en stor mængde af fiskeolie, bør du tale med din helsekost om det. De vil formentlig have en ret klar holdning til, hvor meget det vil være forsvarligt at indtage, og hvordan du skal fordele det for at få den bedste effekt. Der er aldrig garantier, men det kan i mange tilfælde være rigtig effektivt.

Nåle

Mange vælger også at prøve kræfter med akupunktur. Der er fortsat mange lægefaglige personer, som ikke mener, det har en effekt. Andre læger bruger faktisk selv lokalakupunktur som behandling. Der findes dog også andre former for brug af nåle, som er mindre lokalt, og som derfor må betegnes som mere alternativt.

Hvis du slet ikke kan komme af med dine smerter, kan du overveje at prøve nåle. Det virker ikke hos alle, men det er omvendt noget, som verden over har gjort rigtig mange mennesker glade.