27-årig iværksætter sælger populær juridisk onlineportal

Den unge iværksætter Emma Novak Christensen har foreløbigt hjulpet tusindvis af danskere med at oprette testamente. Nu har hun solgt sit populære koncept til et stort sjællandsk advokatfirma.

27-årige Emma Novak Christensen har givet sit populære juridiske onlinekoncept Familietestamente.dk nye vinger. Det er sket med salget af anpartsmajoriteten til det sjællandske advokatfirma DreistStorgaard med hovedkontor i Køge. Fremover indgår Familietestamente.dk således i en større innovativ satsning på at skabe flere juriske onlineløsninger til konkurrencedygtige priser for kunderne.

Jurastuderende og mor til to, Emma Novak Christensen, grundlagde Familietestamente.dk i 2016. Da Emma og hendes kæreste blev forældre, ønskede parret at oprette et testamente. Men den proces viste sig uoverskuelig og dyr. Det må kunne gøres nemmere og billigere, tænkte Emma. Tankerne blev til onlineportalen Familietestamente.dk, hvor kunderne nemt og inden for 24 timer kan oprette et skræddersyet testamente – til en konkurrencedygtig pris.

Således sad Familietestamente.dk efter blot et år på anslået 20 pct. af markedet for testamenter og opkøbte konkurrenten DinArv.dk. En eksplosiv udvikling som nu kræver større muskler – organisatorisk og økonomisk.

En ufattelig rejse

"Jeg havde aldrig troet, at min ide ville nå så langt og så hurtigt. Familietestamente.dk var i starten bare et studiejob til mig, som jeg kunne klare hjemmefra som gravid. At vi allerede har hjulpet så mange danskere med at sikre sig ved hjælp af testamenter, havde jeg ikke drømt om," siger Emma Novak Christensen, der fortsætter i ledelsen og som medejer af Familietestamente.dk.

"Jeg er meget tilfreds med at have fået et så anerkendt og respekteret advokatfirma som DreistStorgaard med på vores rejse. Den er først lige begyndt, og vi vil fortsat arbejde benhårdt på at oplyse danskerne om vigtigheden af at have et testamente og konsekvenserne af ikke at have det. Målet er at gøre det nemt og hurtigt at tegne et testamente, så danskerne er sikret, hvis uheldet skulle ske."

Et setup som den nye hovedaktionær ser stort potentiale i.

"Foreløbige markedsundersøgelser viser, at 70 pct. af danskerne gerne vil have et testamente udarbejdet, men kun 13 pct. har fået det lavet," siger direktør og advokat Svend Aage Dreist Hansen, der sammen med Søren Storgaard har grundlagt DreistStorgaard.