Bider din hund hurtigt sit legetøj i stykker?

Sponsoreret indhold

Hvis du er hundeejer, så er du sikkert træt af, at din hund efter ganske kort tid bider nyt og dyrt legetøj i stykker. Når det sker er det vigtigt at huske, at det ikke er hundens skyld. Din hund bider naturligvis ikke sit legetøj i stykker med vilje, og når det sker betyder det bare, at din hund er glad for sit legetøj, når den bruger det så meget, at det går i stykker. 

Når det så er sagt, bør det overvejes, om du skulle investere i noget hundelegetøj, der ikke kan bides i stykker.

Hundelegetøj, der holder til leg

Hundeleg er som regel en smule voldsom. Så det er unødvendigt at sige, at hundelegetøj skal kunne tåle at blive rusket, bidt i og kastet med. 

Du kan sørge for, at legetøjet holder ved at være opmærksom på, hvilke materialer det er lavet af. Nogle, især billige, stoffer og materialer holder til mindre end andre og bør derfor undgås. Afhængigt af hvilken type legetøj du leder efter, om det er bamser eller gummilegetøj, er der forskellige materialer, der bør undgås, også for din hunds egen skyld.

Når du investerer i hundelegetøj, der ikke kan bides i stykker, investerer du også i din hunds helbred og sikkerhed. Der er nemlig mindre chance for, at din hund får bidt et stykke af legetøjet af, som den kan sluge og få galt i halsen. Derfor er det vigtigt, at man dobbelttjekker, at legetøjet er bidesikkert, inden man beslutter sig for at købe.

Spar penge og få råd til mere og bedre hundelegetøj 

Ikke alene gør du legen mere sikker for din hund, når du køber bidesikkert hundelegetøj. Du sparer også en masse penge, og du slipper for hele tiden at skulle købe nyt hundelegetøj, fordi det gamle er bidt i stykker. De penge, du sparer, kan du vælge at bruge på dig selv eller måske endda forkæle din hun yderligere og give den et ekstra stykke legetøj i ny og næ. 

Det er meningen, at din hund skal kunne lege frit og som den vil med sit legetøj. Der skal være plads til at ruske og trække i legetøjet, uden at det skal gå i stykker. Du kan give din hund friheden til at lege, som den vil, når du giver den noget legetøj, der ikke går i stykker, når det bliver bidt i. Alt imens du slipper for besværet ved at finde nyt hundelegetøj og sparer en masse penge.