Sådan kan du forlænge din iPhones batteritid

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en iPhone bruger utroligt meget strøm, og det gør sig særligt gældende, hvis du har mange apps på den og ofte bruger den.

Apple bliver da også ofte kritiseret for, at iPhones ikke er bedre til at kunne holde strøm, da det som forbruger er ekstremt irriterende at være nødt til konstant at oplade sin telefon. Heldigvis er der nogle simple råd, du med fordel kan følge, såfremt du gerne vil forlænge batteritiden på din iPhone. Læs med her i artiklen, hvor du kan blive meget klogere på dette.

Sørg for, at Bluetooth altid er slået fra

Hvis du ønsker at forlænge batteritiden på din iPhone, bør du først og fremmest sikre dig, at Bluetooth er slået fra. Hvis det er aktiveret, vil din iPhone nemlig automatisk søge efter enheder, og det kræver ret meget strøm. Det skal dog nævnes, at såfremt du har en nyere iPhone, vil der ikke være væsentlig forskel på, om Bluetooth er slået til eller ej.

Du bør desuden altid anvende wi-fi til data, hvis du gerne vil forlænge batteritiden. Det er nemlig sådan, at en iPhone bruger markant mindre strøm ved hjælp af wi-fi, end hvis den skal benytte sig af mobilforbindelsen.

Lokalitetstjenester bruger meget strøm

Du bør ydermere være opmærksom på, at der er forskellige systemfunktioner og apps, der fastslår din iPhones position. Dette gør den via både GPS, wi-fi og mobilnetværket, og der er derfor ingen tvivl om, at det naturligvis kræver rigtig meget strøm. Det er derfor en god idé at undersøge, hvilke apps og funktioner på din iPhone der skal have adgang til at anvende din position, og hvilke der ikke skal. Det kan du selv styre, når du går ind under ”Lokalitetstjenester”.

Oplever du stadig, at din iPhone hurtigt mister strøm, kan du med fordel investere i en powerbank, så du på den måde altid har strøm lige ved hånden. Find den bedste powerbank til din iPhone her på siden.

En god idé at skrue ned for lysstyrken

Du kan tilmed forlænge batteritiden på din iPhone, hvis du sørger for at skrue ned for lysstyrken. Hvis din iPhone konstant lyser helt op, bruger det utroligt meget strøm, og du bør derfor huske at skrue ned for lyset.

Alle iPhones er desuden udstyret med det, der kaldes automatisk lysstyrke, og hvis du slår dette fra, og sætter indstillingen til et sted mellem 10 og 20 procent, vil du endda kunne spare endnu mere strøm. Til gengæld vil du få sværere ved at se, hvad der står på skærmen, når solen skinner, og det bør du derfor være opmærksom på.

Forlæng batteritiden ved at blokere for app-opdateringer

Endelig kan du med fordel blokere for app-opdateringer i baggrunden på din iPhone, da du på den måde også kan være med til at forlænge batteritiden. Det er nemlig sådan, at iPhones er udstyret med en funktion, hvor de forskellige apps opdaterer sine data automatisk, så de altid er klar, når du skal anvende dem.

Det bruger de naturligvis meget strøm på, og det kan du derfor med fordel slå fra under ”Opdater i baggrunden.”