Plusbog.dk ApS vender underskud til overskud

Direktør for Plusbog, Mia Wagner, i en sjælden stille læsestund.

Plusbog.dk ApS kommer ud med et halvårligt regnskab med et realiseret overskud før skat for 1. halvår 2018 på +1,9 mio. kr., hvilket står i stærk kontrast til det realiserede underskud før skat i 2017 på 12,3 mio. kr.

Plusbog.dk ApS er ejet af Morten L.  Wagner og hans søn Morten O. Wagner, og er en del af Freeway koncernen, som også rummer Dating.dk, RoomService.dk mf.  

I juni 2017 købte far og søn stifteren Andreas Dirksen ud af bogfirmaet og indsatte søster og datter, Mia Wagner, som ny direktør. Dette har resulteret i et overskud på driften.

”Det har været et hårdt år for hele Plusbog organisationen med mange omstruktureringer og nye ansigter ved roret, men vi tror på, at vi nu har det helt rigtige fundament. Vi har en langt sundere og bæredygtig forretning, som vi tror på i fremtiden og som vi mener har en relevant plads i markedet. Vores vigtigste opgave er stadig at sælge billige bøger, men vi har samtidig udvidet vores varesortiment til andre gode ”boghandlervarer” såsom skoletasker, penalhuse, spil og meget mere. Vi har rent faktisk øget vores salg pr. medlem væsentligt og vi er blevet langt bedre til at segmentere og anbefale vores medlemmer, hvad de skal købe,” Fortæller Mia Wagner. 

Hun roser samtidig den interne organisation og medarbejderne, som har oplevet en turbulent tid, men trods svære forudsætninger, har arbejdet målrettet det sidste år. 

”Vi er langt fra i mål med Plusbog, men vi har sat os nogle realistiske mål, som vi arbejder benhårdt efter og vi har lagt en plan og den holder vi!” Afslutter Mia Wagner. 

Plusbog.dk forventer at komme ud af 2018 med et overskud på ca. 4 mio., hvilket lever op til forventninger