AI Day 2023 – den toneangivne konference om kunstig intelligens afvikles i Aarhus

Foto: Pexels

AI Day” er konferencen for dig, som arbejder med eller interesserer dig for mulighederne ved kunstig intelligens. D. 23. november 2023 afvikles den lærerige konference i DGI-huset i Aarhus, hvor der blandt andet kommer hovedtalere fra Google og Microsoft. Temaerne kommer blandt andet til at handle om praksisnær diskussion om den kunstige intelligens rolle i vores moderne samfund.

Og de anerkendte eksperter vil gå i dybden med, hvordan AI forventes at komme til at påvirke os både på det personlige og professionelle plan i fremtiden.

Forbered din virksomhed til at udnytte det fulde potentiale ved AI

Konferencen til november retter sig primært mod erhvervslivet. I løbet af det cirka 10 timer lange og intense program vil temaer såsom ”AI og marketing”, ”AI og kommunikation” samt ”AI og industri” blive behandlet. Alle sammen temaer og debatter, der vil give dig viden om, hvordan din virksomhed kan være med til at gøre Danmark til et førende land, når det kommer til udviklingen af kunstig intelligens.

Programmet er nøje tilrettelagt til at imødekomme behov fra forskellige sektorer – herunder marketing, produktion og serviceerhverv. Dagen igennem vil der være en vifte af forskellige aktiviteter såsom keynotes, paneldebatter og interaktive sessioner

Til slut på dagen vil der være unik mulighed for at netværket med andre virksomheder og erhvervsområder. Der er afsat åben tid fra kl. 17.00 og frem, så du kan møde og debattere med nogle af de første kræfter indenfor AI i dansk regi.

Glæd dig til at møde nogle af de skarpeste hjerner indenfor teknologi- og innovationsverdenen

På scenen til konference i slutningen af november kan et par af de skarpeste hjerner fra det teknologiske og innovative erhvervsområde opleves. Lars Tvede samt Christiane Vejlø er nogle af de mest prominente hovedtalere. Lars, der er forfatter til ”Supertrends”, er respekteret i ind- og udland for sin viden om de finansielle markeder i forhold til kunstig intelligens. ”Supertrends” er et af de få værker, som sætter fokus på, hvordan det er muligt at få økonomisk succes med at arbejde med projekter omkring kunstig intelligens.

Og Christiane er én af Danmarks mest anerkendte teknologikommentatorer og trendanalytikere.

De professionelle keynote-speakere fra Google og Microsoft kommer til at sætte fokus på vigtigheden af at samarbejde med forskellige brancher for at skabe forsat udvikling af den kunstige intelligens i fremtiden.

Via hjemmesiden AIday.dk er det muligt at tilmelde dig og dine medarbejdere eller gæster i dét antal, som matcher virksomhedens behov.