3 metoder til at få flere leads

Foto: Shutterstock.com

Du har formentlig hørt om leadgenerering – et begreb, der er på alles læber lige nu. Alle vil have flere leads, men hvordan er det helt præcist, du får de eftertragtede leads?

Annoncør betalt indhold

Her gennemgår vi 3 metoder til at få leadsme, som du potentielt kan konvertere til kunder.  

1.Lav en lead magnet

En lead magnet er noget, der tilbydes gratis til personer i ens målgruppe i bytte for deres kontaktoplysninger – ofte navn, e-mail, telefonnummer og/eller virksomhedsnavn. Formålet er på et tidspunkt at konvertere dem til kunder. Selvom de ikke er købeklare lige nu og her, vil du være top of mind, hvis de en dag har behov for en service, der minder om din.

En lead magnet kan være et stykke content, såsom en e-bog, en whitepaper, en infografik eller en rapport. Det kan også være et værktøj, en template eller adgang til et webinar. Fælles for alle disse er, at de er relevante og skaber værdi for brugeren – og så er de helt gratis.
 

2.Udnyt din blog

De fleste hjemmesider med respekt for sig selv har en blog. Blogs er fantastisk kanal til content marketing, og faktisk viser undersøgelser, at virksomheder, som udgiver mellem 6-8 blogindlæg om måneden, også fordobler antallet af månedlige leads.

Men du skal ikke bare blogge for at blogge. Mange af dine konkurrenter gør det også, så sørg for at skille dig ud. Udover brugervenligt indhold af høj kvalitet, så sørg for at linke til andre sider med relevant content. Tydelig CTA-knapper i dit blogindlæg kan også give dig værdifulde leads eller endnu bedre – booste din konverteringsrate.

 

3.E-mail marketing

Mange virksomhede tror, at e-mail marketing handler om at kommunikere med deres kunder. Men det er meget mere end det. Det handler både om at modne nye leads nok til at de på et tidspunkt konverterer, ligesom det handler om at pleje forholdet til dine eksisterende kunder.

For at få nye subscribers på din mailliste, skal du gøre det nemt for dem at tilmelde sig dit nyhedsbrev – enten via en pop-up eller en tydelig knap på dine vigtigste sider. Indholdet i dine nyhedsbreve skal være af høj kvalitet og opfordre modtagerne til at engagere med dit site. Jo mere de eksponeres for dit brand, jo større er chancerne for, at de på et tidspunkt foretager et køb.